آیین افتتاحیه دوره ملی «حامیم ۴» در مشهد برگزار شد؛ تأکید بر جهاد تبیین بهعنوان وظیفه اصلی دانشجویان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، آیین افتتاحیه مرحله کشوری دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی «حامیم ۴» با حضور جمعی از دانشجویان دختر نخبه و فعالان فرهنگی سراسر کشور در مشهد مقدس برگزار شد.
در این مراسم، حجتالاسلام سید محمدحسین راجی، مؤسس و مدیر اندیشکده راهبردی سعداء، با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت جهاد تبیین، اظهار داشت: چهار سال و یک ماه پیش، رهبر معظم انقلاب حکم تاریخی جهاد تبیین را صادر فرمودند. ایشان در روز اربعین، در جمع دانشجویان، که به تعبیر ایشان "میوه دل این ملت" هستند، به مسئله جهاد تبیین اشاره کردند. در دیدار بعدی، حضرت آقا دستهایشان را به نشانه دعا بلند کردند و فرمودند: "خدایا ما را جزو مجاهدان جهاد عظیم این روزگار که جهاد تبیین است قرار بده. " همچنین در دیداری دیگر فرمودند: "کسانی که امروز جهاد تبیین انجام میدهند، از جمله کسانی هستند که حضرت زهرا سلاماللهعلیها آنان را دوست خواهد داشت. "
وی با تأکید بر وظیفه دانشجویان در انجام جهاد تبیین گفت: امروز وظیفه همگی ما جهاد تبیین است. یعنی شما باید علم روشنگری را در فضای دانشگاه بهدست بگیرید. اما یک مانع مهم وجود دارد و آن ترس است. ما از دفاع از نظام میترسیم؛ چون ممکن است مسخره شویم، دنبالکننده نداشته باشیم، یا نتوانیم پاسخ شبهات را بدهیم. اما ریشه این ترس، بیاعتمادی به وعدههای الهی است. در حالی که خداوند فرموده: "وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِینَ".